سقف کاذب گریلیوم جز سقف های باز و دکوراتیو محسوب می شود که سه نمای آن به صورت حفره های مربع و مستطیل دیده می شود که حفره ها به صورت منظم در کنار یگدیگر قرار می گیرد. و حاصل آن یک سقف منظم و مدولار است که جلوه مدرن و زیبایی به معماری به ارمغان می آورد.
با توجه به اینکه این سقف از ورق آلومینیوم با پوشش رنگ الکترواستاتیک تولید می گردد در برابر حریق مقاوم است. همجنین این سقف کاذب گریلیوم ضد رطوبت و قابل شست و شو می باشد و در برابر زنگ ضدگی و خوردگی عوامل محیطی بسیار مقاوم می باشد.تولید این نوع سقف کاذب علاوه بر مزایای فوق ،مزیت های دیگری به همراه دارد .به طور مثال وزن تمام شده این سقف کاذب بسیار کم است و می توان با توجه به تولید سقف کاذب گریلیوم در چشمه های متفاوت به وزن مطلوب رسید، همچنین به بودجه مناسب برای این قسمت دست یافت. در طراحی سقف کاذب ، از این سقف به راحتی می توان با مشکی کردن تاسیسات و فضاهای بالای سقف کاذب و با یافتن چشمه مناسب گریلیوم، دید مایل پشت سقف را کاملا بر طرف کرد و همچنین می توان از چرخش هوا با استفاده از حفره های (چشمه ها) بوجود آمده استفاده کرد که این چشمه های سقف کاذب گریلیوم در میزان آکوستیک بودن بسیار تأثیر گذار خواهند بود. سقف مدولار و یک پارچه ی گریلیوم را می توان با انواع چراغ های گرد و مدولار ترکیب نمود .همچنین می توان به راحتی به صورت موضعی یا کامل بدون خرابی،دمونتاژ نمود و دستیابی به تعمیرات و تغییرات در پشت سقف به آسانی صورت می گیرد .
گریلیوم از ورق آلومینیوم و با پوشش رنگ پودری الکترواستاتیک و یا آنادایز تولید می شود. همانطور که در بالا شرح داده شد ،سقف کاذب گریلیوم نمایی از حفره های (چشمه ) منظم مربع و یا مستطیل می باشد که به ابعاد طول و عرض هر حفره(چشمه) و بعد هر المان را نمای گریلیوم می گویند.
علاوه بر ابعاد چشمه های فوق می توان گریلیوم را در انواع چشمه و ارتفاع و نما تولید کرد.
به طور کلی در توضیح این نوع رنگ می توان گفت به دلیل عدم نیاز به یک حلال،استفاده از این نوع رنگ های پودری بسیار حائز اهمیت است و همچنین نسبت به نوع رنگ های دیگر میزان آلودگی کمتر و دوام وپایداری بیشتری دارد. در استفاده از رنگ پودری یا همان الکترواستاتیک یا همان رنگ کوره ای به دلیل اینکه این نوع رنگ از ترکیب و نوعی فرآیند رنگ خشک به عمل می آید در هیچ مرحله ای از رنگ کاری نیاز به ترکیبات و محلول نمی باشد.
از ویژگی های مهم این نوع رنگ میتوان به اقتصادی بودن و زیست پذیری آن اشاره کرد.همانطور که گفته شد استفاده از رنگ های الکترواستاتیک به دلیل عدم وجود محلول صرفه اقتصادی بهتری دارد.
از دیگر مزایای مهم این نوع رنگ می توان به : پوشش دهی بالا و ایجاد ضخامت یک نواخت در تمامی نواحی،نفوذ پذیری در نقاط غیردسترس گوشه ها و لبه ها،فرآیند رنگ آمیزی روان و آسان ، به وجود آوردن یک لایه رنگ بر محصول با خواص عالی فیزیکی و شیمیایی مطلوب، ریسک خطر آتش سوزی بسیار پایین.
این شیوه از رنگآمیزی الکترواستاتیک متداولترین شیوه در ایران است. در این روش ابتدا قطعه رنگ آمیزی شده و بعد در معرض گرما قرار میگیرد روش پس گرما شیوهای است که نسبت به دیگر شیوههای رنگآمیزی الکترواستاتیک آسانتر بوده و راهاندازی تجهیزات این نوع از رنگآمیزی به نسب دیگر شیوهها متداول تر است. روش پس گرما هم به شیوه دستی و هم به روش اتوماتیک قابلیت اجرا دارد. در هر دو مدل دستی و اتوماتیک سرعت خروجی آن بالا بوده و کیفیت رنگ آن نیز مطلوب است.
با توجه به تولید در ابعاد مختلف و نیز رنگ آمیزی های متنوع و ترکیب چند رنگ در یک سقف و همچنین قابلیت تلفیق آسان با سایر سقف ها و استفاده از این سقف حتی در پلان های دارای پرت فضایی می توان آن را در فضاهای مسکونی ،اداری آموزشی ،تجاری ،ورزشی،صنعتی،پایانه ها و فرودگاه ها،محیط هایی با کاربری سنتی و مدرن،متروها و … استفاده نمود.